dijous, 26 de desembre del 2013

Carquinyolis especiats

Ingredients:

100 gr. d’ametlles crues amb pell
175 gr. de farina
100 gr. de sucre
1 ou
1 cullereta de llevat Royal
1 cullereta de canyella en pols
1/4 cullereta de gingebre en pols

Posar les ametlles en remull amb aigua.
En un bol barrejar el sucre amb l’ou. Incorporar-hi la farina tamisada amb el llevat, la canyella i el gingebre. Acabar d’amassar amb les mans.
Escórrer les ametlles i afegir-les a la massa.
Formar una barra d’uns 3 cm d’ample i 1 cm d’alt.
Col·locar sobre una safata coberta amb paper de forn.
Coure al forn a 180ºC durant 15 minuts. Passat aquest temps treure del forn i tallar llesques d’1 cm d’ample. Col·locar-les un altre cop sobre la safata i coure-les al forn durant uns 12 minuts més fins que siguin daurades.
Deixar refredar sobre una reixa.

(Recepta de La Cuina de Casa)

1 comentari: