dimecres, 26 de desembre de 2012

Mini cupcakes de Ratafia

Ingredients:

80 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 ou
135 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
40 ml. de llet
40 ml. de Ratafia
1 cullereta de vainilla líquida

Per la cobertura:
125 gr. de formatge Philadelphia
100 gr. de sucre llustre
25 gr. de mantega
1 cullereta de vainilla líquida
150 ml. de nata per muntar

Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la meitat de la farina i el llevat tamisats. Batre just fins que quedi integrat. Afegir la llet, la Ratafia i la vainilla líquida i batre fins que quedi una mescla homogènia. Incorporar la resta de farina i batre just fins que quedi integrat.
Repartir la massa en 18 càpsules de paper i coure al forn a 160ºC amb ventilador durant 17 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.

Per la cobertura:
Muntar la nata i reservar a la nevera.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient. Afegir la vainilla líquida i seguir batent. Mentre es bat anar afegint el sucre llustre a cullerades.
Quan la mescla sigui homogènia, incorporar la nata muntada amb suavitat amb l’ajut d’una llengua pastissera.

Quan els cupcakes siguin freds, decorar amb la cobertura.
Reservar a la nevera.

3 comentaris:

  1. Estaven bonissims carme!!! ;). (Laura)

    ResponElimina
  2. Aquestes magdalenes amb ratafia em tenen el cor robat. Acabaran caient!!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina