diumenge, 2 de desembre del 2012

Bisbalenc


Ingredients:

1 làmina de pasta de full
250 gr. de confitura de cabell d’àngel
1 ou
70 gr. de pinyons
sucre

Estendre la làmina de pasta de full i repartir al centre, de forma longitudinal, la confitura de cabell d’àngel.
Pintar les vores de la pasta de full amb ou batut i doblar-la sobre sí mateixa. Donar la volta per tal que el junt quedi sota. Col·locar a la plata damunt un paper de forn.
Pintar la superfície de la pasta amb ou batut, disposar damunt els pinyons i empolsar amb sucre.
Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.

Confitura de cabell d'àngel de la mama

5 comentaris:

  1. HUmmmm quina bona pinta ..Un clàssic que mai falla .
    petons

    ResponElimina
  2. Bona idea, Carme! Fem-lo a casa! Jo sóc de Palamós, els diumenges hi anem sovint a la Bisbal a buscar bisbalencs, però són tan cars que potser que fem com tu!!! ha ha ha. Petonets

    ResponElimina
  3. Buenísimo, que pinta!!! Y encima hecho en casa, que más se puede pedir.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Es boníssim, nosaltres sempre el compràvem alguns diumenges a Sant Pau, però des que vaig fer-lo desprès d’un taller de cuina, doncs el cabell també mel faig jo i la diferencia de preu es molt considerable

    Acabo de descobrir-te a traves de l’Eduard de “De plat en plat”, donant una ullada pel teu bloc veig que tens coses molt interessants, t’aniré seguint. Si et ve degust i vols fer una ullada al meu estaré molt contenta.,
    Petons

    ResponElimina